ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

H  Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας,εξέδωσε ανακοίνωση  απο γίνεται εμφανής  η έλλειψη προσωπικού και παρεμπόδηση  της  ομαλής  λειτουργίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας .Σύμφωνα με αυτή
«Λαθραία τσιγάρα (εκατομμύρια ευρώ δασμών όφελος για το Ελληνικό Κράτος), ναρκωτικά , κρύπτες σε φορτηγά με παράνομους μετανάστες, είναι μερικές από τις πολλές επιτυχίες του προσωπικού του κεντρικού λιμενικού Ηγουμενίτσας με το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών να αποτελεί την αιχμή του δόρατος. Ωστόσο, το μείζον ζήτημα των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους συναδέλφους.
«Ζητάμε την άμεση ενίσχυση με προσωπικό του κεντρικού λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας διαθέτοντας και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή δημιουργώντας έτσι κατάλληλες συνθήκες εργασίας. Δεν είμαστε αντιπαραγωγικοί όπως κάποιοι ευαγγελίζονται και αναρωτιόμαστε ποιανού οι γονείς, οι οικογένειες και παιδιά ανησυχούν περισσότερο για το αν θα γυρίσουμε σώοι και αρτιμελείς στα σπίτια μας».

πηγη e-igoumenitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]