NEWSBOMB:ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥΣ ΖΗΝΑ!

Διά στόματος Δημήτρη Μητροπάνου ήρθε το βράδυ του Σαββάτου η επιβεβαίωση του newsbomb.gr για την εγκυμοσύνη της Πέγκυς Ζήνα.
Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει από τις 13 Φεβρουαρίου 2011, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, γεγονός που την έχει πλημμυρίσει ευτυχία.
Λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που την ταλαιπώρησαν όμως, δεν ήθελε να το ανακοινώσει αμέσως, παρά μόνο όταν περάσουν οι πρώτοι δύσκολοι μήνες.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος που τα τελευταία δυο χρόνια μοιράστηκε τη σκηνή με την Πέγκυ Ζήνα ανακοίνωσε το Σάββατο το βράδυ ότι η γνωστή τραγουδίστρια θα γίνει μητέρα.
Προς το τέλος του κοινού προγράμματος των δύο καλλιτεχνών , ο Δημήτρης Μητροπάνος απευθύνθηκε στο κοινό και θέλησε να μοιραστεί μαζί του τη χαρά που ζουν το τελευταίο διάστημα στα καμαρίνια. «Θέλω να ευχαριστήσω την Πέγκυ για τη συνεργασία μας αυτά τα δυο χρόνια», είπε ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Ένα έχω να σας πω: Η Πέγκυ θα γίνει μανούλα!».
Η Πέγκυ Ζήνα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς το κοινό σηκώθηκε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Εκείνη συγκινημένη αγκάλιασε τον Δημήτρη Μητροπάνο και τους ευχαρίστησε όλους...

πηγη http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]