ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, με ανέμους βόρειους 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από -4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφώρ και θερμοκρασία από 0 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους βόρειους 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά, όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και στα ορεινά της Κρήτης ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμο θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαρης βροχής στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.




http://www.radio9.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]