ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Αυτό το ''νούμερο'' πότε θα το μαζέψει η σπάταλη κυβέρνηση της καταχρεωμένης Ελλάδας;
''Ζει τον μύθο του'' ως υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, ταξιδεύοντας στον κόσμο με χρήμα φορολογούμενων
'Εχει ''τρελαθεί' στα ταξίδια-τουρισμό στο εξωτερικό γιά να...προβάλει τουριστικά την Ελλάδα!

Γερουλάνος, Νικητιάδης
Σύμφωνα με ''απόφαση'' που υπογράφει ο ίδιος ο κ. Γ. Νικητιάδης γιά τα...ταξίδια του (θυμίζει το ''αποφασίζω και διατάζω''), ''δικαιούται μετακινήσεις'' γιά την ''προβολή του τουρισμού της Ελλάδας'' (υποτίθεται). 'Οταν γυρίζει από τα ταξίδια του στην Ελλάδα γιά να...ξεκουραστεί, πριν ξαναφύγει, κάνει πάντα υπεραισιόδοξες χαζο- δηλώσεις γιά τον τουρισμό. Αν πάρει κανείς στα σοβαρά τις ''βαρύγδουπες δηλώσεις'' του, τότε η Ελλάδα θα ''βουλιάξει'' από τους τουρίστες, θα έχει ...τριπλάσιους ή πενταπλάσιους, σε σύγκριση με τον χρόνο 2009 ή 2010.
Τελευταία ''έσκισε'' και σε Φινλανδία, Ουγγαρία, Ρωσία (στη Ρωσία είναι το τέταρτο ταξίδι σε 3 μήνες). O κ. υφυπουργός δικαιούται, λέει, 60 ημέρες τον χρόνο γιά μετακινήσεις (δείτε στο κάτω μέρος της ''υφυπουργικής απόφασης'')
. Το κάθε ένα ταξίδι του στο εξωτερικό, διαρκεί 3-6 μέρες, και στο πρώτο τρίμηνο 2011 σχεδόν έχει εξαντλήσει τον χρόνο, χώρια την μεγάλη υπέρβαση τον 2010. Δηλαδή μιλάμε γιά ολοφάνερη εξαπάτηση. Στο κάθε πολυέξοδο ταξίδι του (αεροπορικά εισιτήρια πρώτη θέση, ακριβά ξενοδοχεία κ.ά.) συνοδεύεται και από... υπηρεσιακούς παράγοντες. Και γιατί, ντε και καλά, πρέπει ο υφυπουργός να προβάλει τον τουρισμό, αποκλειστικά αυτός, ταξιδεύοντας ανά την υφήλιο; Ο ΕΟΤ δεν μπορεί; Αν κρίνουμε και από το πρόσφατο πολυήμερο ταξίδι του στις ΗΠΑ, ο υφυπουργός είναι επιεικά ολίγιστος γιά την προβολή της Ελλάδας. Αλλά ικανός γιά την δική του προβολή με χαζοδηλώσεις-παραπληροφόρηση γιά τα ''επιτεύγματά'' του, στα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Δηλαδή, στα σοβαρά η κυβέρνηση θέλει να μας πει ότι ο κ. υφυπουργός προβάλει τον τουρισμό και δεν χρησιμοποιεί ξεδιάντροπα το αξίωμά του γιά τις τουριστικές ΤΟΥ περιπλανήσεις; Φυσικά, αν δεν γυρίσει τώρα τον κόσμο με χρήμα κρατικό, πότε θα τον γυρίσει; Ο τουρισμός στην Ελλάδα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και η κυβέρνηση, διαπιστώνεται ότι τον αντιμετωπίζει πολύ ασοβάρευτα, με Γερουλάνο και Νικητιάδη, που τα δικά τους συχνά δωρεάν χλιδάτα τουριστικά ταξίδια τα ''βαφτίζουν'' τουριστική ''προβολή της Ελλάδας''. Με τέτοια καραγκιοζιλίκια και ανευθυνότητες, με κρατικό χρήμα της καταχρεωμένης Ελλάδας, στα σοβαρά περιμένει η κυβέρνηση (και) την ανταπόκριση της Ομογένειας;... (Και η υφυπουργική απόφαση γιά το πρόσφατο ταξίδι σε Ευρώπη, Αμερική του κ. υφυπουργού

διαβάστε περισσότερα http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]