ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ

Μέσω κινητών τηλεφώνων έκλειναν οι κατηγορούμενοι που φέρονται να εμπλέκονται σε κυκλώματα εκβιαστών τις "δουλειές"...

Το Star σας αποκαλύπτει μερικές από τις συνομιλίες τους...

«Αυτός είναι σε ένα μαρμαράδικο, στo ****** . Πάρε ένα φουσκωτό μαζί σου να είστε 2 φουσκωτοί, να πάτε να τον ξεφουσκώσετε», λέει ένας εξ αυτών δίνοντας εντολή σε μέλος της ομάδας του για να εισπράξει εκβιαστικά 2.300 ευρώ από ιδιοκτήτη καταστήματος.

Ένας ακόμη κατηγορούμενος άλλης ομάδας συνομιλεί με συνεργάτη του που λειτουργεί ως εισπράκτορας και κανονίζουν την ταρίφα που έδιναν τα μαγαζιά για την προστασία τους. Μάλιστα, κωδικοποιημένα, έλεγαν πως «περνάει τα ρούχα»

- «Είδα τον… κοντό χθες το βράδυ, τον Α*****

- «Ναι..»

- «Ε, και… Μιλήσαμε γι’ αυτό που μου είχες πει… Μου ‘πε εντάξει. Θα ξεκινήσουμε του είπα από τώρα… Μία, δύο ή τρεις του μήνα, κάθε μήνα δηλαδή θα… βγαίνει. Κανονικά. Οπότε τώρα, μία, δύο ή τρεις, μου λέει “να τελειώσει ο μήνας”, μου λέει “να κάνουμε έτσι”, θα τα’ αφήνει εκεί στον ξάδερφο του».

- «Σου είπε;»

- «Ναι, ναι, ναι… Εντάξει. Οπότε τώρα, μέχρι τέλος της βδομάδας θα το κανονίσω»

Λαγός, ψαλίδια, προπόνηση, σούπερ μάρκετ είναι μόνο μερικές από τις κωδικοποιημένες λέξεις που χρησιμοποιούσαν στις συνομιλίες τους οι κατηγορούμενοι ως «μπράβοι της νύκτας»...

Ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, επιθέσεις, ξυλοδαρμοί και εκβιασμοί…

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες που σας αποκαλύπτει το Star, καταγράφονται επιθέσεις, εκβιασμοί, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών αλλά και ξυλοδαρμοί με ωμότητα που σοκάρει

- «Β****, αυτό το μαγαζί εγώ το *****»

- «Με τον Π*****, εσύ δεν έχει κάποιο θέμα; Έτσι δεν είναι;»

- «Εγώ το μαγαζί εκεί το έχω 12 χρόνια»

- «Ναι ρε φίλε, δε σου είπε κανείς για το μαγαζί ρε Ν****, εγώ για το μαγαζί δεν πήγα; Εγώ πήγα για τον Π***** και το μερίδιο του Π**** αντιστοιχεί σε μας, σε κανέναν άλλο. Εγώ δε σου είπα για τον επιχειρηματία το δικό, δεν πήγα σε αυτόν».

Συμφωνούσαν μεταξύ τους για τον «καφέ»

Απειλές και βία ήταν οι τρόποι που χρησιμοποιούσαν οι «μαφιόζοι» για να παίρνουν τα χρήματα που θέλουν, ενώ έκαναν και συμφωνίες μεταξύ τους. Κωδική φράση; Ο «καφές» που σήμαινε προστασία...

«Μου είπε αυτός εκεί στον Πειραιά να κάνουμε δουλειά μαζί. Άμα κάνουμε μαζί, αυτομάτως όπως καταλαβαίνεις, κλειδώνεις και εσύ. Τα μπουζούκια στη γωνία ρε…»

«Ναι, ναι… Κατάλαβα… Αυτός, εντάξει…»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]