ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ

Ο λόγος για το Γιάννη Γιοκαρίνη και τη σύζυγό του Σοφία, αλλά και τα δύο της αδέρφια που σαν από θαύμα γλίτωσαν μετά το τροχαίο ατύχημα που είχαν ανήμερα του Ευαγγελισμού.

Το ζευγάρι και τα δύο αδέρφια της Σοφίας, βρίσκονταν στην Ελευσίνα, καθ’ οδόν για ταβέρνα της περιοχής. Κάποια στιγμή, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Χατζηδάκη, μια μαύρη Πόρσε, που κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, «καρφώθηκε» στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή μάρκας Citroen C 3, το οποίο οδηγούσε ένας από τους αδελφούς της συζύγου του Γιοκαρίνη. Και όχι μόνο τους χτύπησε, αλλά τους εγκατέλειψε κι εξαφανίστηκε.


«Ήταν τόσο δυνατό το χτύπημα που δεν καταλάβαμε τι είχε συμβεί. Λίγο πριν βγω, άκουσα τον αδελφό μου που οδηγούσε να λέει παρ’ του τον αριθμό γιατί φεύγει. Για καλή μας τύχη του είχε πέσει η πινακίδα. Και εγώ και ο σύζυγός μου οδηγηθήκαμε κατευθείαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου μας έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και μας έκαναν ράμματα στο κεφάλι. Εγώ έχω πολλά ράμματα στο κούτελο, μέχρι την μύτη και μου έσπασαν μερικά δόντια,. Οι γιατροί είπαν ότι γλιτώσαμε από θαύμα, θα μπορούσαμε να είχαμε μείνει στον τόπο», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]