ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Οι γονείς του αδικοχαμένου μοντέλου από τη Μολδαβία που άφησε την τελευταία της πνοή σε δυστύχημα  μόλις στα 25 της χρόνια, ξεσπούν..Ο πατριός της Στέλιος αλλά και η μητέρα της Πωλίνα δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Mirela Colodzeischi δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Μία καταγγελία-Σοκ που έκανε ο πατριός  της στην εκπομπή Αξίζει να το ζεις αλλάζει όλα τα δεδομένα:«Αυτός που χτύπησε με το αμάξι του το παιδί μου δεν ήταν άγνωστος. Ήταν ένας άνθρωπος που γνώριζε καλά τη Μirela. Ήταν ο γιος της οικιακής βοηθού του συντρόφου της» βροντοφωνάζει.

«Η Mirela οδηγούσε για να πάει στο σπίτι του
 συντρόφου της στη Σαρωνίδα με τον οποίο συζούσε.Ο γιος της οικιακής βοηθού δεν μπορώ να καταλάβω πως βρέθηκε ακριβώς από πίσω της . Αυτός ο άνθρωπος που τη γνώριζε τόσο καλά έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή της. Αυτός έστριψε με πολύ μεγάλη ταχύτητα  προς το μέρος και την κάρφωσε πάνω στο περίπτερο.» λέει εξοργισμένος ο πατριός της.

Ο πατριός της 25χρονης  δεν είναι εξοργισμένος μόνο με εκείνον που έκοψε το νήμα της ζωής του μοντέλου αλλά και με το νοσοκομείο το οποίο δεν δέχτηκε την εισαγωγή της κοπέλας στην μονάδα εντατικής θεραπείας επειδή δεν είχε χαρτιά«Αρχικά πήγα στο νοσοκομείο της Βούλας όμως δε διανυκτέρευε. Είχα φτάσει σε σημείο να τρέχω αιμόφυρτο το παιδί μου από νοσοκομείο σε νοσοκομείο καθώς δεν υπήρχε που θενά χώρος. Έτσι μου έλεγαν» λέει ο πατριος και συνεχίζει «Το πιο τραγικό ήταν πως 16 ώρες μετά και ενώ το παιδί ακόμα ζούσε με πήραν τηλέφωνο από γνωστό δημόσιο νοσοκομείο και μου είπαν πως ενώ υπάρχει κρεβάτι δεν πρόκειται να μας το παραχωρήσουν καθώς το παιδί μας δεν έχει άδεια παραμονής στη χώρα»

Η άδεια της 25χρονης Mirela είχε λήξει πριν 1 μήνα και η ίδια δεν την είχε ανανεώσει όπως είπαν οι γονείς της..Τώρα είναι και οι δύο αποφασισμένοι να αποδείξουν αυτό που πραγματικά συνέβη.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]