Τα κροκοδείλια δάκρυα για τον θάνατο των δυο αστυνομικών...

Δυστυχώς, η χθεσινοβραδινή φονική επίθεση εναντίον των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ έχει έμμεση επίπτωση και στον Υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και στον πολιτικό προϊστάμενο της Αστυνομίας Χρ. Παπουτσή. Στον πρώτο διότι κόβει κονδύλια από εκεί που δεν πρέπει (τα μοιράζει στις φίλα προσκείμενες ΜΚΟ) και στο δεύτερο επειδή κρατά το στόμα του κλειστό και χρησιμοποιεί τις «δηλώσεις» περί περικοπών του Γ. Παπακωνσταντίνου ως δικαιολογία.

Οι χθεσινές καταγγελίες, λίγες ώρες μόνο πριν από το...τραγικό περιστατικό, για τις άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι άνδρες και οι γυναίκες στην ομάδα ΔΙΑΣ έγιναν γαργάρα. Είκοσι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνυπογράφουν τη σχετική ερώτηση στην οποία υπογραμμίζουν ότι «οι περικοπές δαπανών για τη συντήρηση των οχημάτων, την επισκευή των ζημιών, την αδυναμία τροφοδοσίας με καύσιμα για την κίνηση των οχημάτων και τη θέρμανση των υπηρεσιών και, τέλος, τις σοβαρές ελλείψεις στην κάλυψη των αναλώσιμων υλικών και ειδών ατομικής προστασίας για μονάδες, όπως η ΔΙ.ΑΣ., καθιστούν τόσο τον προγραμματισμό όσο και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα της αστυνομίας προβληματική και σε κάθε περίπτωση επηρεάζουν το αξιόμαχο των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.».

Το μόνο που… ανακάλυψαν (!) τα MEGAλοκάναλα είναι κάποιες υπερωρίες που δόθηκαν ως "νυχτερινά" στη ΔΙΑΣ… (αντί για το χιλιάρικο, να παίρνουν και ένα κατοστάρικο επιπλέον…) Ω, τι σπατάλη μαμά! θα πέσει έξω ο κρατικός προϋπολογισμός… Τώρα, μετά την τραγωδία, τα MEGAλοκάναλα χύνουν ως είθισται ψευτοδάκρυα…
από το Αιτωλία
Σχόλιο apneagr: Ντροπή σας κοράκια! Όλα τα πράγματα έχουν και ένα όριο. Στο δελτίο ειδήσεων στο MEGAλοκάναλο βγάζουν τα μάτια τους ο Αντιπρόεδρος των Αστυνομικών Αντώνης Λιακόπουλος και ο πρόεδρος των Ειδικών φρουρών Bασίλης Ντούμας.

Ακούστηκαν απίστευτες κατηγορίες μεταξύ τους για ποιος έχει τις ευθύνες , μάλιστα ακούστηκε ότι όλα αυτά τα λένε επειδή μεθαύριο έχουν εκλογές.
Ντροπή.

Σεβαστείτε τουλάχιστον τους συναδέλφου σας που δεν έχουν ακόμα ταφεί.


Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 22:00 το βραδυ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2011/03/blog-post_6622.html#ixzz1FU6w4000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]