ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται καλός καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων στα ορεινά και το βράδυ αναμένονται σποραδικές βροχές στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι, κυρίως στα βόρεια, θα αυξηθούν και το βράδυ θα βρέξει.
Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς
.

Για Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσεις τους 21 βαθμούς.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός με ανέμους έως 5 μποφόρ και θερμοκρασία στους 19.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με λίγες σποραδικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοιθα πνέουν νότιοι 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός και οι άνεμοι θα πνέουν 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]