Πώς περνά ο ... χρόνος!


Χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις, πώς στήνεται και λειτουργεί ένα ιστολόγιο, ξεκινήσαμε  πέρυσι, δηλαδή πριν ένα χρόνο με ενθουσιασμό και μεράκι, να διαβάζουμε σχετικά ιστολόγια με τεχνικές οδηγίες, να στήνουμε σελίδες και να παίρνουμε ιδέες από άλλα ιστολόγια,  προσπαθώντας να "ενσωματωθούμε" μέσα στην ελληνική  μπλογκόσφαιρα, αν και η έδρα μας ήταν στο εξωτερικό.
Το kapistri.blogspot.com γεννήθηκε με δυσκολία και "μεγάλωσε" φυσιολογικά, αφού πέρασε αρκετές παιδικές ασθένειες, από τις οποίες υποφέρει πολλές φορές ακόμα και σήμερα.
Η συμβολή έμπειρων στο χώρο διαχειριστών, καθώς και η βοήθεια από πολλούς ειδήμονες του είδους, μάς επέτρεψαν να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και τον ίδιο ενθουσιασμό που ξεκινήσαμε και καταφέραμε να κλείσουμε ένα χρόνο ζωής, αλλά και να αποκτήσουμε μεγάλο αριθμό καθημερινών επισκεπτών-αναγνωστών. 
Σε όλους αυτούς οφείλουμε να εκφράσουμε τις πιο αγνές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας, υποσχόμενοι να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και τον ίδιο ενθουσιασμό, όσο θα μας το επιτρέπει η σωματική και πνευματική υγεία!
Μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους κι έμμεσους συνεργάτες (εμφανίζονται σε ειδική θέση της βασικής σελίδας), που με τις αναρτήσεις τους πλούτισαν και πλουτίζουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.
Ήμασταν και θα παραμείνουμε ερασιτέχνες της δημοσιογραφίας, του διαλόγου και της ειδησεογραφίας κι ένθερμοι εραστές της ελληνικής γλώσσας.
Εκ μέρους του ιστολογίου kapistri.blogspot.com ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες, τους  αναγνώστες, τους ανώνυμους κι επωνυμους σχολιαστές  κι όλους εκείνους που έκαναν τον κόπο να μας επισκεφτούν έστω και μια φορά.
Θα συνεχίσουμε να παραθέτουμε τις ειδήσεις και τα σχόλια στην κρίση των αναγνωστών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]