ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ!

Ποιος δε θυμάται το πρώτο του ρομαντικό φιλί; Ποιος δεν το έχει χαραγμένο στη μνήμη του; Σύμφωνα μάλιστα με την δρ. Σέρι Κίρσενμπάουμ από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, η ανάμνηση του πρώτου φιλιού είναι εντονότερη και από την πρώτη σεξουαλική πράξη. Με πρωταγωνιστή το φιλί λοιπόν, έγραψε το βιβλίο «Τhe Science of Κissing: What Οur Lips Αre Τelling Us» («Η επιστήμη του φιλιού: Τι μας λένε τα χείλη μας»).
 Κατόπιν μελέτης, η Αμερικανίδα ερευνήτρια υποστηρίζει πως οι περισσότεροι από εμάς μπορούν να φέρουν στη μνήμη τους το 90% των λεπτομερειών που είχαν σχέση με το πρώτο τους φιλί. Διεξήγαγε μάλιστα πείραμα με άντρες και γυναίκες που έβλεπαν εικόνες με ζευγάρια που φιλιούνται και παράλληλα κατέγραφε την εγκεφαλική τους δραστηριότητα.
 Από την έρευνα προέκυψε πως πολύ συχνά οι γυναίκες επενδύουν σε ένα φιλί για την συνέχεια της σχέσης περισσότερο από όσο πρέπει, ενώ οι άνδρες φάνηκε να είναι πιο επιθετικοί στο φιλί, προσπαθώντας να περάσουν στη σύντροφό τους μεγαλύτερες δόσεις τεστοστερόνης.
  Επίσης, σύμφωνα με το βιβλίο, οι γυναίκες εκτιμούν πολύ περισσότερο από τους άνδρες το ερωτικό φιλί, ενώ οι άνδρες πιστεύουν πως το φιλί είναι ένα μέσο για να φθάσουν στο τελικό στόχο που είναι βέβαια το σεξ.

(pyles.tv.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]