"ΠΟΡΤΑ "ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ALBANO ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Δικαίως δεν έδωσαν το Μέγαρο Μουσικής στον Γιάννη Πλούταρχο; Ας πάει τότε το καλό παιδί στη Στέγη Γραμμάτων Ωνάση, ή στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.
Πάντως για το καλοκαίρι το Ηρώδειο είναι ότι πρέπει. Έχει άλλωστε φιλοξενήσει μέχρι και τον Χούλιο Ιγκλέσιας. Ο Αλ Μπάνο θα τους πειράξει!
«Πόρτα»έδειξε στον Αλ Μπάνο και τον Γιάννη Πλούταρχο το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ωστόσο, αυτή η επί σκηνής συνάντηση ανάμεσα στο «καλό παιδί του ελληνικού πενταγράμμου» και τον διάσημο Ιταλό τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί σε άλλο χώρο στην Αθήνα την καλοκαιρινή περίοδο.
Την είδηση επιβεβαίωσαν και από τη Heaven, τη δισκογραφική εταιρεία του Γιάννη Πλούταρχου. «Είναι αλήθεια, ζητήσαμε το Μέγαρο για τη συνέντευξη Τύπου και για μια συναυλία, αλλά δεν μας έδιναν ημερομηνίες. Δεν ξέρω αν ήταν υπεκφυγές, γιατί δεν μας είπαν «δεν σας θέλουμε». Και βέβαια, δεν ζητήσαμε τζάμπα τον χώρο. θα καταβάλαμε το απαιτούμενο ποσό για την υπεκμίσθωση. Εντέλει δεν έγινε. Όμως, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις για χώρους και σκηνές στην Αθήνα του 2011» δήλωσε ο διευθυντής της Heaven Μάκης Πουνέντης. Όχι μία, αλλά δύο συναυλίες των Al Bano και Πλούταρχου θα δοθούν στην Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι, ενώ τρεις και περισσότερες έχουν προγραμματιστεί στη γειτονική Ιταλία. Δεν αποκλείεται δε να οργανωθεί και μια μικρή ευρωπαϊκή τουρνέ, όπως μας είπε ο κ. Πουνέντης. «Δυο φωνές, μια ψυχή» τιτλοφορείται το άλμπουμ των Al Bano- Πλούταρχου που θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου στα δισκοπωλεία. O Γιάννης Πλούταρχος συναντιέται δισκογραφικά με τον διάσημο τροβαδούρο της Ιταλίας και τραγουδούν μαζί στα ιταλικά και στα ελληνικά μεγάλες επιτυχίες του Al Bano, όπως το «Felicita» σε ντουέτο, ένα καινούργιο τραγούδι. O Al Bano, επίσης, παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή της παλαιότερης επιτυχίας «Φίλε» του Γιάννη, ο οποίος μπήκε ήδη στο στούντιο για να ηχογραφήσει και νέα ελληνικά τραγούδια, που θα ακούσουμε προσεχώς.
Πηγή: Espresso
Απο :toblogtonkirion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]